woning
hel-D

a black box revelation in concrete and steel

Meer info

Na afbraak van een oude woning in de groene dorpskern van Geetbets krijgt dit prachtig gelegen stuk bouwgrond een tweede leven met een nieuwe gelijkvloerse staalbouwwoning en een nieuwe boomgaard in de grote tuin.

De woning is opgevat als een strakke “black box” met een quasi gesloten voorgevel en volledige beglaasde achtergevel die voorzien is van een enorme luifel over de volledige breedte van het gebouw. De zijgevel wordt ingesneden met een patio die licht en groen binnen brengt in de master bedroom en die de scheiding vormt tussen slaapkamer en bibliotheek.

Het interieur van de woning is een maximaal open ruimte, die een loftkarakter heeft gekregen door de industriƫle materialen zoals zwart gecoat staal en betonnen vloeren.

start opdracht 06.08.2021

Na afbraak van een oude woning in de groene dorpskern van Geetbets krijgt dit prachtig gelegen stuk bouwgrond een tweede leven met een nieuwe gelijkvloerse staalbouwwoning en een nieuwe boomgaard in de grote tuin.

De woning is opgevat als een strakke “black box” met een quasi gesloten voorgevel en volledige beglaasde achtergevel die voorzien is van een enorme luifel over de volledige breedte van het gebouw. De zijgevel wordt ingesneden met een patio die licht en groen binnen brengt in de master bedroom en die de scheiding vormt tussen slaapkamer en bibliotheek.

Het interieur van de woning is een maximaal open ruimte, die een loftkarakter heeft gekregen door de industriƫle materialen zoals zwart gecoat staal en betonnen vloeren.

start opdracht 06.08.2021