Ons bureau bestaat heel bewust slechts uit twee architecten, ook partners in het non- professionele leven, zonder werknemers, met als voornaamste voordelen:

directe communicatie met de bouwpartners, controle over alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces, ervaring die zich op alle domeinen snel opbouwt en onmiddellijk rendeert in nieuwe opdrachten.

Daar staat ook een grote flexibiliteit tegenover. Voor elke opdracht worden de juiste externe adviseurs aangetrokken, specialisten in hun discipline. Zo ontstaat er al snel een heel efficiënte kennis- cel die perfect is toegespitst op de opdracht.

Max8 is gaandeweg ook meer geboeid geraakt door alle aspecten van akoestiek in architectuur en heeft in deze discipline ondertussen al wat ervaring opgebouwd.

Dit team kan bogen op een jarenlange praktijkervaring maar heeft ook voeling met de recente technologische ontwikkelingen en architecturale inzichten.

Ons schaalbereik strekt zich uit van stedenbouwkundige concepten over architectuur tot interieurdesign. Architectuur, stedenbouw en interieur zijn immers in elkaar vloeiende disciplines die bij voorkeur passen in één totaalvisie.

Voor specifieke studies zoals topografie, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, stabiliteit, speciale technieken, akoestiek wordt beroep gedaan op vaste partners, waardoor een vlotte samenwerking verzekerd is.